Ruusuja & Risuja

Uusi lehti ja uudet eväät.. Ne ei ihan, uusia eväitä on melkovaikea keksiä tai jopa mahdotonta. MP/MC aiheisia lehtiä alkaa olemaan perseestä perämoottoriin, joten genret on aika hyvin edustettuna jo.

Lehti oli positiivinen yllätys, allekirjoittanutta kiinnosti suurin osa artikkeleista ja luettavaa oli huomattavasti enemmän kuin esim. kilpailija Bike:ssa. Täytyy oikein seurata kuinka lehden taso jatkossa kehittyy, voipi olla että saatte tilaajan sitä myötä.

10.000 erkin vertailussa Z750 oli jonkin verran varusteltu, ainoastaan peilien vaihdosta mainittiin. Ilmeisesti moka syntynyt pyörää lainanneen osalta, ei ole osannut tai katsonut tarpeelliseksi infota varusteista. Äkkiä katsottuna pyörässä oli ylimääräistä:
- Peilit
- Etu ilmanohjain
- Microvilkut
- Takarekisteriteline

Tiina Heinonen

Lehti on pirteä yllätys!
Vähän vertailua omasta puolestani. Joissakin alan kotimaisissa lehdissä zeesustellaan liikaa (tietysti jokainen harrastaa tavallaan...) esim. tiettyä ajotyyliä harrastavaa porukkaa, sitten yksi lehti lupaa tulevissa numeroissaan jotain artikkelia, mitä ei sitten olekaan (tapahtunut useammin kuin kerran) ja toinen on niin täynnä kirjoitusvirheitä, ettei yksinkertaisesti sitä pysty lukemaan. =D Eli tilasin sitten MP Maailman ja testataan. :)
Marko Heikkilä

Eka mp-lehti joka kiinnosti kannesta kanteen. mp reissuista enduroilla ulkomailla voisi olla juttua seuraavissakin numeroissa)
Lauri Kemppinen

MP-Maailma 1/2007 yllätti todella iloisesti. Uusi numero oli juuri sellainen, millainen hyvän moottoripyörälehden pitää ollakin. Testit (vaimentajat, korvatulpat, ajoasut) olivat huolella ja pitkäjänteisesti tehtyjä ja aiheiltaan todella kiinnostavia. Kiitos tekijöille.
Jarmo Rinne

Tilasin koenumeron txt viestillä syyskesällä ja luin tulleen lehden. Positiivisesti yllättynyt lehdestä ja nyt olen kestotilaaja. Muitakin oli tarjolla mutta valitsin MP Maailman. Toivottavasti taso säilyy niin ei pety, nää pari ilmestynyttä numeroa ovat olleet asia luettavaa...
Kari Honkala

Ihan hyvältä lehdeltä tuntuu näin parin numeron jälkeen. Tuo käytettyjen testaaminen on ainakin minun mielestäni hyvä lisä muiden testien joukkoon. Kuulosuojaintesti oli myös erinomainen muuten mutten oikein saanut käsitystä kuka myy mitäkin. Yleensä rautakaupatko? Kypärätestit, kestotestit, rengastestit kaikki käy. Ja myös kritiikkiä tarvitaan. Mainokset sinällään ei haittaa kunhan niitä ei tarvitse lukea testistä.

Minua häiritsee että matkakertomusten yhteydessä ei ole karttoja. Puhutaan loppumattomasta määrästä tienumeroita ja paikannimiä. Olisi paljon havainnollisempaa jos mukana olisi edes jonkun moinen karttapiirros. Ei luulisi olevan vaikea juttu.
Kiitos muuten lehdestänne. Kyllä se on aina odotettu.
Turvallisia kilometrejä kaikille!
Miksi MP-pörssin sivu ainoastaan välähtää selaimessa ja sen jälkeen näyttää ainoastaan tyhjää valkoista pohjaa?
Kirjoittaja: jms
MP-pörssin keskustelualueella tosiaan jokin mättää koodin osalta. Kyllä siinä ilmoitukset näkyy, mutta sijoittelu on vähän vinksallaan. Tutkimme asiaa ja pyrimme korjaamaan sen mahdollisimman pian.
Kirjoittaja: jms
MP-pörssin ongelmat pitäisivät olla korjattu jokin aika sitten. Eli kaiken pitäisi toimia normaalisti.
MP Maailma 4/2012:

MP Maailma 4/2012: "Melumittauksista ei liikennevalvonnan painopistettä."

Miten pitää menetellä jos poliisi haluaa alkaa suorittaa monimutkaisia mittauksiaan (speksi on kokonaisuudessaan pitkä ja kyykyttävä) vaikka motskari olisi uusi, täysin tehtaan jäljiltä ja liikenteeseen hyväksytty laite? Voiko lystistä kieltäytyä? Voiko poliisi olla ainoastaan ikävä, tapahtuuko tällaista? Tähän ei lehtijutussa tyhjentävästi vastata vaikka on oleellisin kysymys. Onko siis motoristilla oikeusturvaa vai ei ole?

Kymmeniä vuosia sitten oli

Kymmeniä vuosia sitten oli 'tutkan paljastimet' suosittua rekvisiittaa ainakin autojen kojelaudoilla. Silloin liikkui urbaanilegenda jossa poliisi oli tutkanpaljastimenpaljastimella todennut autossa olevan tutkanpaljastimen. Kun sitä ei tienpäällä löytynyt, auto ajettiin varikolle, jossa se purettin, mutta paljastinta ei löytynyt.

Legendaa vai ei? Onko tienkäyttäjillä muutenkaan oikeus kieltäytyä poliisin suorittamasta 'tutkinnasta', koskien esim. rattijuopumusepäilyä?

"tapahtuuko tällaista?". Aika näyttää, mutta eihän noita juttuja poliisien harjoittamasta turhasta kyykyttämisestä ole liikkeellä. Kaiketi heillä on mielenkiintoisempaakin tekemistä kuin mittailla pyörien äänitasoa huvikseen.

Jos motskari on tehtaan jäljiltä, uusi tai vanha, niin ainakin uutisissa haastatellun komisaarion mukaan mitään vaaraa turhista pysäyttelyistä ei pitäisi olla. Hänen kommenttinsa oli että "Jos pyörän äänitaso epäilyttää, niin vaihtakaa alkuperäiset putket, jolloin äänet pysyy kurissa. "

No iski kyllä aika veetutus

No iski kyllä aika veetutus kun innokkaana ostin lehden kun kannessa oikein " suzuki intruder c1500t" ja " hd" tekstit.... ajattelin että ät lääst jotain customeista.

Noh... suitsasta pari kuvaa ja 6riviä tekstiä...hd:sta olikinsitten jo aukeallinen, mutta kukas noita ostaa voisi. Joten kai tuo nyt "jotain" oli

Mutta jotenkin nään silmissäni että toimituksessa istuu äijiä kireissä dainese-nahkapuvuissaan naputtaen läppäreitään, ja se chapsitakissa kävelevä reuhkaleuka joka meinasi käydä koeajamassa uusia customeita, lukittiin kellarin vessaan.

Hyvä lehti muuten, reissustoorit parhaita ja oli paljon ihan asiaa....mutta kuilu kopterilehden ja mpmaailman välillä on tosi syvä...tuohon väliin kuitenkin tippuu aika moni kuski

 

Viimeisen numeron kilometrejä

Viimeisen numeron kilometrejä mittarissa Yamaha XJR 1300 tilalla olisi pitänyt olla Suzuki GSX 1400 paljon yleisempi ja myydyimpi pyörä kuin jammu.Muuten ihan hyvä lehti kiitos.

Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab