Ajo Motorsportin kuljettajat hyvässä vauhdissa Valencian yksityistesteissä

KUVA: Red Bull KTM Ajo
Miguel Oliveira

MotoGP-sarjan kahden pienimmän luokan eli Moto2 ja Moto3 –luokkien muutamat tiimit ajoivat kaksipäiväiset yhteistestit Espanjan Valenciassa.

Espanjan Ricardo Tormo –rata oli näyttämönä, kun lähes parisen kymmentä eri tiimien kuljettajaa ajoivat kaksipäiväiset testit.

Moto2-luokassa Red Bull KTM Ajo –tiimin portugalilaisajaja Miguel Oliveira oli nopein. Hänestä jäi vajaat pari kymmenystä ranskalainen Fabio Quartararo. Kolmas oli Saksan Marcel Schrötter.

Ajon Brad Binder ei pystynyt käsivamman takia vielä osallistumaan testeihin.

- Oli harmi, ettei Brad pystynyt ajamaan. Hänelle on tehty käteen kaksi leikkausta. Toivottavasti hän on mukana Jerezin testeissä. Miguel Oliveira osoitti kovan ammattilaisuutensa. Hän keräsi myös tärkeää dataa KTM-pyörästämme, tallipäällikkö Aki Ajo kertoi.

Moto3-luokan ajajista Ajon hollantilaisajaja Bo Bendsneyder oli nopein. Espanjan Arón Canet jäi hänelle 51 tuhannesosasekuntia. Italialainen Romano Fenati oli kolmas.

Tallipäällikkö Ajo oli tyytyväinen tiimin saatua kerättyä myös Moto3-luokassa paljon hyödyllistä testidataa analysointia varten seuraavaa Jerezin testiä varten.

Italialaisen Team Del Conca Gresini –tallin Moto3-kuljettaja Fabio Di Giannantonionilla oli kivulias päätös ensimmäisenä testipäivänä murtaessaan oikean solisluunsa kaatumisessa.

Ajo Motorsportilla on seuraavaksi kolmipäiväinen testirupeama Jerezissä 27.2.-1.3.

    KUVA: Red Bull KTM Ajo
    Bo Bendsneyder
Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab