Brutale 675 - "jokapojan MV Agusta"

Tyyriit, huipputekniikkaa pullollaan olevat MV Agustat ovat tähän asti olleet monen motoristin kukkaron ulottumattomissa. Tähän on kuitenkin tulossa muutos, sillä ensi viikon EICMA-näyttelyssä julkistettava virallisesti Brutale 675 on maailmalla hinnoiteltu parisen tuhatta euroa edullisemmaksi kuin niin ikään 675-kuutioista moottoria käyttävää F3-malli.

Keskisarjan tehokkaisiin nakupyöriin lukeutuvan Brutalen moottori pohjautuu suoraan F3-malliin, mikä tarkoittaa kompaktin pienikokoista voimanlähdettä. Pyörän kampiakseli pyörii vastakkaiseen suuntaan, mikä on tähän asti lähinnä MotoGP-pyörissä nähty ratkaisu. Kolmisylinterinen rivimoottori tuottaa 115 hevosvoiman tehon, ja kuivapainoa kokonaisuudella on 163 kiloa. 

F3-mallin tapaan tarjolla on elektroninen moottorinhallintajärjestelmä ja moniportainen, säädettävä luistonestojärjestelmä. Pysäytystehosta puolestaan pitävät huolen Brembon radiaalijarrusatulat ja Nissinin pääjarrusylinteri.

MV Agusta Brutale 675, 2012

Share |
  • Harley-Davidson esittelee kaudelle 2015 mm. seuraavia malliuudistuksia.
  • Ensi vuoden moottoripyöräuutuudet esitellään virallisesti lokakuun alussa Kölnin Moottoripyöränäyttelyssä ja marraskuisessa Milanon EICMA-näyttelyssä. Jo nyt kiert...
  • KTM on vahvistanut pitkään velloneet huhut, joiden mukaan se tuo kaudelle 2015 markkinoille 1290-kuutioisella moottorilla varustetun Super Adventuren. Uutuus perustuu 1190 Adventuren tekniikkaan.
  • Indian tuo kaudeksi 2015 markkinoille täysin uuden nestejäähdytetyllä 1133-kuutioisella moottorilla varustetun Scout-mallin.
  • Bagger-luokan tyylikkäimmän pyörän titteli kuuluu jatkossa Victory Magnumille. 21-tuumainen eturengas on luokkansa suurin ja kokonaisuuden viimeistelee kolmivärimaalaus. Suomen Magnumeita voi...
  • KTM julkaisi viime syksynä kyykkypyörän kevytmoottoripyöräkategoriaan. Nyt katu-uskottava, 125-kuutioinen, nelitahtinen KTM RC 125 tuodaan kuluttajien käyttöön ja pyörä...
© 2005-2013 MP Maailma | JMS Nordic Oy