Casey Stoner ajoi Ducatilla ensitestit viiden vuoden tauon jälkeen

KUVA: motogp.com
Casey Stoner palasi Ducatille testikuljettajaksi

Jo GP-uransa lopettanut australialainen Casey Stoner teki historiallisen paluun Ducatin GP-tiimiin ajamalla Malesian Sepangissa ensitestit uudella Ducati Desmosedici GP16 –pyörällä.

Stoner, joka on vuosien 2007 ja 2011 MotoGP-luokan maailmanmestari, ajoi kaksi päivää Sepangissa Ducatin yksityistesteissä yhdessä Michele Pirron kanssa. Stoner ajoi Ducatin GP-pyörällä edellisen kerran vuonna 2010. Nyt pyörässä on suuria muutoksia, kuten Michelinin renkaat ja uusi moottorinohjausjärjestelmä.

Ensimmäisenä testipäivänä Stoner kiersi Sepangin radan 54 kertaa 40 asteen kuumuudessa. Stoner ajoi myös Ducatin viimevuotisella GP-pyörällä.

- Oli mahtava kokemus Ducati-tiimin kanssa. Rehellisesti sanoen, en tiennyt, mitä odottaa, mutta koko talli oli erinomainen. Olin todella tervetullut ja työskentelimme hyvin yhdessä. Sain hyvän tuntuman pyörään ja renkaisiin. Pyörässä on paljon potentiaalia ja toivon pystyväni antamaan tallille oikeaa palautetta, jotta molemmat Andreat Dovizioso ja Iannone saavat hyviä tuloksia tällä kaudella, toivoi Stoner.

MotoGP-luokan ensimmäiset viralliset kolmipäiväiset harjoitukset alkavat maanantaina 1. helmikuuta Sepangin radalla.

Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab