Eeki Kuparinen ajoi kahdesti pisteille Espanjan kansainvälisessä RR-sarjassa

KUVA: Motomarket Racing
Eeki Kuparinen (kuva viime elokuulta)

Kolme suomalaisajajaa avasi kilpailukautensa Espanjan kansainvälisessä RR-sarjassa  (RFME Campeonato de España de Velocidad) Valencian Ricardo Tormo –radalla. Ajo Motorsport Academy –tiimin kuljettaja nousi palkintopallille PreMoto3-luokassa.

Superstock 1000 & Open 1000 –luokassa on kaksi ryhmää, jonka STCK1000 –ryhmässä oli 21 kuljettajaa, joukossa Eeki Kuparinen ja OP1000-ryhmässä radalla oli Niko Mäkinen 11 muun kilpailijan kanssa.

STCK&OPEN1000 –luokan molemmat kisaerät voitti chileläinen Maximilian Scheib Apriliallaan. Ensimmäisessä erässä Kuparinen ajoi Kawasakillaan sijalle 13. Mäkinen (Yamaha) joutui keskeyttämään. Sunnuntain kisaerässä Kuparinen liputettiin jälleen maaliin sijalla 13 ja Mäkinen ajoi maaliin sijalla 17. Mäkinen oli Open-ryhmän toinen.

PreMoto3-luokassa Kenny Koskinen oli maalissa sijalla 20. Ajo Motorsport Academyn belgialaiskuljettaja Barry Batters oli kolmas. Ajon Adrian Fernandez oli 20:s ja Lorenzo Fellon keskeytti. Ajo Motorsport Academyn PreMoto3-luokan ryhmäpäällikkönä toimii aktiiviuransa lopettanut Tatu Lauslehto.

Sarjan seuraava osakilpailu on Barcelona-Katalonia –radalla 28. toukokuuta.

    KUVA: Ajo Motorsport
    PreMoto3-kisaa Valenciassa
Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab