Kiinnostusta lähteä Vihreään Helvettiin?

MP Motorrad -ajokurssi Nürburgring Nordschleifella

Motorrad Action Team järjestää kahden päivän kansainvälisen ajokurssin Nurburgringin Nordschleifellä 31.5.-1.6.2016. Onko innokkaita lähtijöitä?

Saksan Eifel-vuoristossa Adenaun kunnassa sijaitseva 20,8 kilometrin pituinen Nurburgring Nordschleife on maailman tunnetuin moottorirata. 300 metriä korkeuseroja ja mutkia laskutavasta riippuen 73 tai 154 tai jotain siltä väliltä. Ajokurssin aikana Nordschleife on varattu pelkästään kurssilaisten käyttöön, joten joukossa ei ajele 800-hevosvoimaisia Porscheja eikä turistibusseja kuten normaaleina ajopäivinä.

Suomalaisilla MP Maailma -lehden lukijoilla on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus osallistua Motorrad Action Teamin järjestämälle ajokurssille. Opetus tapahtuu pienryhmissä ja kouluttajat ovat rautaisia ammattilaisia, joukossa mm. Nordschleifen virallisen (kilpailussa ajetun) rataennätyksen haltija Helmut Dähne.

Kurssin sisältö lyhyesti:

- 2 täyttä ajopäivää radalla, rata käytössä aamusta iltaan ilman taukoja

- koulutus pienryhmissä

- teknistä apua saatavilla pyörän säätöön ja pieniin korjauksiin

- Öhlins-iskunvaimenninpalvelu paikalla, auttavat jousituksen säädöissä

- Metzeler-renkaat erikoishinnoin ja alle asennettuna

- X-Lite -kypäräpalvelu paikalla

- hedelmiä, kahvia, kylmiä juomia ja pientä purtavaa tarjolla ratavarikolla

- 2 x illallinen

- T-paita

-paikalla lääkäri ja ambulanssi koko ajan

- lippumiehet radan varrella

- mukaan lähtee suomalainen MP Maailma -lehden edustaja

Ajokurssin hinta 1100 €

Matkan Suomesta Nurburgringille ja takaisin voi ajaa yhdessä MP Maailman edustajan kanssa tai omin päin. Majoittumiseen meille on luvattu erikoishinta legendaarisesta Blaue Ecke -hotellista (Adenaun kylässä, 10 minuutin ajomatkan päässä radalta), eli majoitus ei kuulu kurssin hintaan. Majoituksen voi halutessaan varata myös itse muusta hotellista, joita alueella on useita. Kurssin hintaa ei kannata verrata kahteen vapaaharjoittelupäivän hintaan "jossain moottoriradalla", vaan nyt on kyseessä ainutlaatuinen mahdollisuus kiertää maailman tunnetuinta moottorirataa ohjatusti, turvallisesti ja tehokkaasti uutta oppien kaksi täyttä ajopäivää. Kahden kurssipäivän jälkeen tutustutaan yhden päivän ajan Moseliln laakson nähtävyyksiin ja mutkateihin asiantuntevan paikallisoppaan johdolla.

Sitovat ilmoittautumiset kurssille 31.3.2016 mennessä.

Lisätiedot: Janne Huhtala, janne.huhtala@mpmaailma.fi, tai 044 971 8565

Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab