Konekeskon Karhunen: MP16 –messuilta alkoi positiivinen vire tulevaan pyöräilykauteen

KUVA: Janne Kohonen
Tero Karhunen

Helmikuun ensimmäisen viikonlopun MP16 –messut olivat kauppiaskunnan mukaan pitkästä aikaa vilkkaat, ja pyöräkauppojakin tehtiin edellisvuotta enemmän. Yamahan maahantuoja Konekeskon myyntipäällikkö Tero Karhunen on hyvin tyytyväinen MP16 –messuihin.

Yamaha on Suomessa moottoripyörien markkinajohtaja, ja Konekesko esitteli muiden maahantuojien tapaan uutuuksiaan messuyleisölle. Konekesko oli organisoinut näyttelyosastonsa yhdessä kymmenen jälleenmyyjän kanssa.

- Moottoripyörämessuista jäi meille hyvin positiivinen fiilis. Väkeä oli paljon ja tuntui, että porukka oli liikkeellä ostomielessä. Onhan alallamme ollut jo kahdeksan taantumavuotta. Kaupanteko tänä päivänä on hyvin oleellinen osa messutyöstä esittelyjen lisäksi, Karhunen painottaa.

- Meillä oli uutuuspyörissä keihäänkärkenä Yamaha MT-10, joka perustuu pitkälti viime vuonna julkistettuun urheilulliseen YZF-R1 –malliin, Retrohenkiset pyörämme XSR700 ja XSR900 olivat myös suuren kiinnostuksen kohteena.

Karhusen mielestä retrohenkisyys näkyy pyörien lisäksi myös varusteissa. Nyt Helsingin messuilla oli ensimmäistä kertaa koeajomahdollisuus, jota käytettiin ahkerasti hyödyksi.

- Koeajossa meiltä oli mukana kuusi eri mallia. Kysytyin pyörämme oli Yamaha MT-09 Tracer. Kaikkiaan Yamaha –pyörillämme oli yli 80 koeajoa, sanoo Karhunen.

Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab