KTM:ltä kevytmoottoripyörä marraskuussa

ktm_rc8_4.jpg
Itävaltalainen KTM on viimein ilmoittanut tulevan 125-kuutioisen katupyöränsä julkistusajankohdan.
Pyörä julkistetaan tämän vuoden Milanon EICMA-pyöränäyttelyssä marraskuussa. Kyseessä on Euroopan-markkinoille tarkoitettu malli, joka valmistetaan Intiassa.

Yhteistyökumppanina on Bajaj Auto. Kyseessä on Intian toiseksi suurin pyörävalmistaja. Valmistettavat moottorit ovat 4-tahtisia ja vesijäähdytteisiä

Aikaisemmat katukäyttöön tarkoitetut pyörät eli 690-, 990- tai 1 190 -kuutioisella moottorilla varustetut mallit on suunniteltu ja valmistettu Itävallassa.

Yhteistyö intialaisvalmistajan kanssa kertoo siitä, että 125-kuutioisten pyörämallien loppuasiakashinnan voi pitää kilpailukykyisenä vai siinä tapauksessa, jos pyörät valmistetaan maassa, jossa työvoimakustannukset ovat merkittävästi esimerkiksi Eurooppaa edullisemmat. Esimerkiksi Yamaha valmistaa 125-kuutioisia mallejaan Kiinassa.

Tuomas Karhu

Share |
  • Eurobiker esitteli jo vuoden 2016 ajovarusteuutuuksia omille jälleenmyyjilleen. MP Maailma oli paikalla katsastamassa mitä uutta vuosi 2016 tuo ajovarusteisiin.
  • Pääkaupunkiseudulla on ollut viime vuosina liian vähän rompetoreja ja tämän johdosta Japsistarat ry. parantaa tilannetta järjestämällä rompetorin Kehä ykkösen...
  • Blackseven Oy aloittaa valtuutettuna CRC-aerosolituotteiden jakelijana Suomessa. Motoristien kannalta mielenkiintoisin tuote on uusi High Speed -ketjuöljy.    
  • Continentalin kolmannen sukupolven SportAttack3-rengas on edellistä 2-versiota parempi märkäpidoltaan ja kulutuskestävyydeltään.
  • Michelin uusii vuoden 2015 aikana urheilullisten moottoripyörien premium-renkaidensa tarjontaa tuomalla markkinoille neljä uutta rengasta.Uutuusrenkaat sopivat niin ammattimaisille kilpa-ajajille kuin...
  • Neste tuo markkinoille uuden moottoriöljyn 4-tahtisille moottoripyörille. Tuotteen nimi on Neste MC Pro 10W-40. Kyseessä on Nesteen ensimmäinen moottoripyöräkäyttöön...
© 2005-2013 MP Maailma | JMS Nordic Oy