Lehtinen töihin MP Maailmaan

21-vuotias tamperelainen Joonas Lehtinen ajoi Suomen huipulla motocrossia useamman vuoden, mutta joutuu nyt hyvästelemään uransa motocrossin parissa useiden loukkaantumisten takia. Lehtinen täydentää MP Maailman tiimiä tulevana kesänä.

- Vasemmalle olkapäälle tehtiin nyt kuudes operaatio. Uran lopettaminen oli sekä oma ja ortopedin mielestä paras ratkaisu. Tällä kaudella en ajaa enää ollenkaan ja ajoura on nyt tullut tiensä päähän, Lehtinen harmittelee.

Joonas Lehtiselle puhaltaa uudet tuulet. Mies on työllistänyt itsensä kuorma-autonkuljettajana, mutta nyt on uudet haasteet edessä. Joonas Lehtinen aloittaa huhtikuussa OFFROADPro:n ja MP Maailman toimituksessa kesätyöntekijänä. Miehen työhön kuuluu uutisointi, kuvaaminen ja nettivideoiden tekeminen.

- Huhtikuussa aloitan MP Maailman toimituksessa. Kaikki tuntui loksahtavan paikalleen. Nykyistä ammattiani en voinut tehdä olkapään takia, koska työnkuvaani kuuluivat mm. muuttohommat. Haaveilen ammatista median alalla, joten tämä sopii suunnitelmiini todella hyvin.

Nyt Lehtinen pääsee kirjoittamaan nuorista lupauksista ja työskentelemään rakastamiensa lajien parissa.

Share |
  • Syyskuussa 2014 valmistui Hondan historian 300 miljoonas moottoripyörä! Vuonna 1949 alkaneen moottoripyörätuotannon virstanpylväs-pyörä oli osuvasti Honda GoldWing 1800 40v –...
  • Saksalainen moottoripyörien customoija Marcus Walz on saanut valmiiksi kolmannen Yard Built-mallin viiden vuoden aikana ja tuloksena on yksityiskohdiltaan hiottu XV950 El Raton Asesino.
  • Triumph uudistaa ensi kaudeksi 800-kuutioiset Tiikerinsä. Parannuksia on paljon, mutta XR- ja XC-mallit myös poikkeavat nyt enemmän toisistaan. Kun vielä varustevaihtoehtojakin on kaksi, on valinta...
  • Ducatin maahantuoja on julkaissut kauden 2015 hinnastonsa. Alla Ducatin uutuusmallien hinnat. Täydellinen hinnasto osoitteessa www.ducati.fi
  • Enduron maailmanmestaruutta tavoitteleva Matti Seistola haaveilee jäykkäperäisestä  H-D:sta, vaikkei hän olekaan juuri kadulla ajanut. Eicma-messuilla Seistolan ihailevat ja kunnioittavat...
  • Uuden ajan Husqvarna ottaa ensiaskeleensa katupuolelle supermotopyörällä. Eicma-messuilla paljastettiin myös kaksi konseptipyörää, joissa on historian havinaa.
© 2005-2013 MP Maailma | JMS Nordic Oy