Lehtinen töihin MP Maailmaan

21-vuotias tamperelainen Joonas Lehtinen ajoi Suomen huipulla motocrossia useamman vuoden, mutta joutuu nyt hyvästelemään uransa motocrossin parissa useiden loukkaantumisten takia. Lehtinen täydentää MP Maailman tiimiä tulevana kesänä.

- Vasemmalle olkapäälle tehtiin nyt kuudes operaatio. Uran lopettaminen oli sekä oma ja ortopedin mielestä paras ratkaisu. Tällä kaudella en ajaa enää ollenkaan ja ajoura on nyt tullut tiensä päähän, Lehtinen harmittelee.

Joonas Lehtiselle puhaltaa uudet tuulet. Mies on työllistänyt itsensä kuorma-autonkuljettajana, mutta nyt on uudet haasteet edessä. Joonas Lehtinen aloittaa huhtikuussa OFFROADPro:n ja MP Maailman toimituksessa kesätyöntekijänä. Miehen työhön kuuluu uutisointi, kuvaaminen ja nettivideoiden tekeminen.

- Huhtikuussa aloitan MP Maailman toimituksessa. Kaikki tuntui loksahtavan paikalleen. Nykyistä ammattiani en voinut tehdä olkapään takia, koska työnkuvaani kuuluivat mm. muuttohommat. Haaveilen ammatista median alalla, joten tämä sopii suunnitelmiini todella hyvin.

Nyt Lehtinen pääsee kirjoittamaan nuorista lupauksista ja työskentelemään rakastamiensa lajien parissa.

Share |
  • Moottoripyörien ja mopojen tuoreet myyntiluvut näyttävät nousevaa käyrää.
  • Harley-Davidson on aina ollut enemmän kuin vain moottoripyörävalmistaja. Nyt Tampereen uudistuneessa Harley-Davidson -liikkeessä voi kokea koko lifestylebrändin.
  • Ducatin tuore maahantuoja Oy Cavallino Ab täydentää jälleenmyyntiverkostoaan kahdella uudella jälleenmyyjällä.
  • Tammi-helmikuussa uusia moottoripyöriä rekisteröitiin 27,5 % enemmän kuin viime vuonna vastaavana ajanjaksona.
  • Sumeko Oy on myynyt Harley-Davidson-liiketoimintansa Turussa loimaalaiselle V-Twin City Oy:lle. Sumekon tytäryhtiö SGN Bikes Oy siirtyi uudelle omistajalle 1. maaliskuuta. V-Twin City tavoittelee vahvempaa...
  • Tammikuun lopulla vuonna 1984 Jukka ja Auni Lauslehdon perustama moottoripyöräalan yritys Tuusmotor aloitti toimintansa Tuusulassa. Lauantaina 25. tammikuuta merkittävä joukko Tuusmotorin entisi...
© 2005-2013 MP Maailma | JMS Nordic Oy