Lehtinen töihin MP Maailmaan

21-vuotias tamperelainen Joonas Lehtinen ajoi Suomen huipulla motocrossia useamman vuoden, mutta joutuu nyt hyvästelemään uransa motocrossin parissa useiden loukkaantumisten takia. Lehtinen täydentää MP Maailman tiimiä tulevana kesänä.

- Vasemmalle olkapäälle tehtiin nyt kuudes operaatio. Uran lopettaminen oli sekä oma ja ortopedin mielestä paras ratkaisu. Tällä kaudella en ajaa enää ollenkaan ja ajoura on nyt tullut tiensä päähän, Lehtinen harmittelee.

Joonas Lehtiselle puhaltaa uudet tuulet. Mies on työllistänyt itsensä kuorma-autonkuljettajana, mutta nyt on uudet haasteet edessä. Joonas Lehtinen aloittaa huhtikuussa OFFROADPro:n ja MP Maailman toimituksessa kesätyöntekijänä. Miehen työhön kuuluu uutisointi, kuvaaminen ja nettivideoiden tekeminen.

- Huhtikuussa aloitan MP Maailman toimituksessa. Kaikki tuntui loksahtavan paikalleen. Nykyistä ammattiani en voinut tehdä olkapään takia, koska työnkuvaani kuuluivat mm. muuttohommat. Haaveilen ammatista median alalla, joten tämä sopii suunnitelmiini todella hyvin.

Nyt Lehtinen pääsee kirjoittamaan nuorista lupauksista ja työskentelemään rakastamiensa lajien parissa.

Share |
  • Euroopan suurin moottoripyöräilyn erikoislehti Saksan Motorrad teki jo kymmenennen kerran ”Paras Tuotemerkki 2015” (Best Brand 2015) –tutkimuksen. Motorradin lukijoita pyydettiin merkitsem...
  • Kävimme tutustumassa Viron Tartossa järjestettyyn MotoExotika -moottoripyöränäyttelyyn.
  • Suzuki ja Nurmi MP Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen koskien Suzuki-moottoripyöriä ja –mönkijöitä Jyväskylän talousalueella. Yhteistyö alkaa välittöm...
  • Biketeam Raisio saa BMW:n rinnalle myös Triumph-edustuksen.
  • Turkulainen moottoripyöräliike Motomarket edustaa nyt myös Ducati-moottoripyöriä. Jälleenmyyntisopimus allekirjoitettiin tänään torstaina.
  • Laadukkaiden ja tyylikkäiden ajovarusteiden myyntiin keskittynyt Superbikers on muuttanut uusiin tiloihin. Liike on nyt Espoon Suomenojalla, osoitteessa Luoteisrinne 5.
© 2005-2013 MP Maailma | JMS Nordic Oy