Moottoripyöräalalle arvostettu kansainvälinen muotoilupalkinto!

KUVA: Rukka

Rukalle Chicago Atheneumin GOOD DESIGN -palkinto.

Jo 66 vuotta Chicago Atheneum, yksi maineikkaimmista arkkitehtuurin ja muotoilun museoista, on julkaissut vuotuiset palkinnot erinomaisista arkkitehtuureista ja muotoilusta. Vuodelle 2016 museo vastaanotti hakemuksia useilta tuhansilta alojensa johtavilta valmistajilta ja design yrityksiltä 55 eri maasta, jotka hakivat valikoidulla tuotteellaan himottua palkintoa.

Palkintolautakunta myönsi Rukka Motorsport tiimille ainoan GOOD DESIGN palkinnon moottoripyöräasujen kategoriassa.  Tämä tarkoittaa, että Energater GTX tulee osaksi museon pysyvää designmallistoa, ja on esillä GOOD DESIGN 2016/2017 vuosikirjassa, sekä on julkaistu paitsi Chicago Athenaeum (www.chi-athenaeum.org) verkkosivuilla, mutta myös European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies (www.europeanarch.eu) verkkosivuilla.  

Good Design palkinto kunnioittaa korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat vaikuttavia tyyliltään, toiminnalllisuudeltaan ja estetiikaltaan. Palkittujen joukossa on niinkin erilaisia hankkeita kuin Artemi Cadmo lamppu ja Boeing 787 jet. 

Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab