MV Agustan menestys jatkuu

Uutta F3-mallia ei nähdä messuilla
KUVA: Janne Huhtala

MV Agusta kuuluu niihin harvoihin merkkeihin, jotka paransivat myyntimääriään viime vuonna.

Maahantuoja odottaa menestyksen jatkuvan, sillä tänä vuonna mallisto täydentyy uudella Brutale 920:lla sekä 675-kuutioisella F3:lla.

920-kuutioinen versio on Brutale-sarjan edullisin, ja maahantuoja MP Racing uskookin reilun16 000 euron hinnan houkuttelevan MV Agustalle uusia asiakkaita.

Ensi syksynä markkinoille tuleva F3 piti nähdä jo MP11-näyttelyssä, mutta maailman tällä hetkellä ainoa valmiina oleva F3 vaurioitui jo kuljetuksessa tehtaalta Italiasta kohti Brysselin mp-näyttelyä. Niinpä pyörä jäi Helsingin lisäksi näkemättä myös Brysselin ja Tukholman messuilla.

- Erikoista, että mittaamattoman arvokasta ja käsin tehtyä uniikkikappaletta lähdettiin kuljettamaan ilman asianmukaista kuljetuslaatikkoa, ihmettelee MP Racingin toimitusjohtaja Sauli Penttilä. Hänen mukaansa esim. epoksista käsityönä tehdyn ajovalon valmistus kesti jo viisi päivää, ja paljon muitakin osia tähän mallikappaleeseen tehtiin käsityönä. Pyörä lastattiin kuljetuksessa toisen pyörälaatikon päälle, josta se tietenkin putosi.

- Nyt on koko pyörä päreinä jossakin Euroopassa, naureskelee Sauli Penttilä messuosastollaan.

MP Racingin osastolla on näytillä myös Malagutin 125-kuutioinen skootteri, jonka erikoisuutena on kiinteä katto. Skootterin hinta on 3990 ja katto asennettuna nostaa hinnan 5100 euroon.

- Tällä on mukava lähteä käymään kaupassa kelillä kuin kelillä, sateella voi tästä painaa tuulilasinpyyhkijän päälle, esittelee Penttilä harvemmin kaksipyöräisissä nähtyä varustetta.

    KUVA: Janne Huhtala
Share |
  • Sunnuntaina Messukeskuksessa päättyneet MP 16 -moottoripyörämessut täyttivät sekä kävijöiden että näytteilleasettajien odotukset. Messuilla vieraili lähes 60...
  • Project Detour on kolmesta matkafilmistä koostuva lyhytelokuvasarja, joissa lumilautaileva kuvausryhmä kiertää parhaita laskupaikkoja eri puolilla Eurooppaa ja Yhdysvaltoja.
  • MP 16 -messut tarjoaa uusien moottoripyörien ja Petrol Circus Custom Bike Shown lisäksi räjähtävää ohjelmaa. Messuilla viisi stunt-moottoripyöräilijää ajaa...
  • Ensi helmikuussa nähdään kaikkien merkittävimpien ja suurimpien moottoripyörä- ja mopomerkkien uutuudet MP 16 Moottoripyöränäyttelyssä 5. – 7.2.2016...
  • Rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Shown kokoaminen on kovassa vauhdissa. Nyt etsitään näyttelyyn pyöriä. Erityisen tärkeätä on löytää my...
  • Kouvolassa järjestetään tapahtuma mopoille ja kevytmoottoripyörille lauantaina 5.9. alkaen kello 16, Kouvola Circuitin radalla (Tehontie 59–61).
© 2005-2013 MP Maailma | JMS Nordic Oy