MV Agustan menestys jatkuu

Uutta F3-mallia ei nähdä messuilla
KUVA: Janne Huhtala

MV Agusta kuuluu niihin harvoihin merkkeihin, jotka paransivat myyntimääriään viime vuonna.

Maahantuoja odottaa menestyksen jatkuvan, sillä tänä vuonna mallisto täydentyy uudella Brutale 920:lla sekä 675-kuutioisella F3:lla.

920-kuutioinen versio on Brutale-sarjan edullisin, ja maahantuoja MP Racing uskookin reilun16 000 euron hinnan houkuttelevan MV Agustalle uusia asiakkaita.

Ensi syksynä markkinoille tuleva F3 piti nähdä jo MP11-näyttelyssä, mutta maailman tällä hetkellä ainoa valmiina oleva F3 vaurioitui jo kuljetuksessa tehtaalta Italiasta kohti Brysselin mp-näyttelyä. Niinpä pyörä jäi Helsingin lisäksi näkemättä myös Brysselin ja Tukholman messuilla.

- Erikoista, että mittaamattoman arvokasta ja käsin tehtyä uniikkikappaletta lähdettiin kuljettamaan ilman asianmukaista kuljetuslaatikkoa, ihmettelee MP Racingin toimitusjohtaja Sauli Penttilä. Hänen mukaansa esim. epoksista käsityönä tehdyn ajovalon valmistus kesti jo viisi päivää, ja paljon muitakin osia tähän mallikappaleeseen tehtiin käsityönä. Pyörä lastattiin kuljetuksessa toisen pyörälaatikon päälle, josta se tietenkin putosi.

- Nyt on koko pyörä päreinä jossakin Euroopassa, naureskelee Sauli Penttilä messuosastollaan.

MP Racingin osastolla on näytillä myös Malagutin 125-kuutioinen skootteri, jonka erikoisuutena on kiinteä katto. Skootterin hinta on 3990 ja katto asennettuna nostaa hinnan 5100 euroon.

- Tällä on mukava lähteä käymään kaupassa kelillä kuin kelillä, sateella voi tästä painaa tuulilasinpyyhkijän päälle, esittelee Penttilä harvemmin kaksipyöräisissä nähtyä varustetta.

    KUVA: Janne Huhtala
Share |
  • Tällä viikolla ilmestyvässä  lehdessä on juttu Sturgisin jättimäisestä, kymmenen päivän kokoontumisajosta Amerikan maalta. 
  • 27.11.2014 toteutetulla liiketoimintakaupalla Motorrad Sverige Ab on ostanut MP Maailma –lehden julkaisuoikeudet. Lehdet yhdistetään uudistuneeksi MP Maailmaksi, joka koostuu MP Maailman sisäll...
  • Hondan uusi Vultus on siitä erikoinen konseptipyörä, että se on otettu sarjatuotantoon ja on siten kaikkien saatavilla. Ensimmäiset NC750J Vultukset ovat nyt saapuneet Suomeen. Shokeeraava...
  • MP Maailma on avannut uuden sähköisen palvelun, josta löytyy tekniset tiedot, valokuvat ja hinnat lähes 3000 moottoripyörästä.
  • MP Maailma on nyt mahdollista tilata pelkästään digitaalisena lehtenä - ilman perinteistä painettua lehteä. Digitilaaja saa kaiken saman sisällön kuin painetun lehden tilaajakin.
  • Oletko menossa tapahtumaan, jossa pääosassa ovat moottoripyörät? Kokko-Treffen? MP-liikkeen avajaiset? Suvirannan kokoontumisajo? Paikallinen MP-näyttely? Me MP Maailmassa olemme...
© 2005-2013 MP Maailma | JMS Nordic Oy