MV Agustan menestys jatkuu

Uutta F3-mallia ei nähdä messuilla
KUVA: Janne Huhtala

MV Agusta kuuluu niihin harvoihin merkkeihin, jotka paransivat myyntimääriään viime vuonna.

Maahantuoja odottaa menestyksen jatkuvan, sillä tänä vuonna mallisto täydentyy uudella Brutale 920:lla sekä 675-kuutioisella F3:lla.

920-kuutioinen versio on Brutale-sarjan edullisin, ja maahantuoja MP Racing uskookin reilun16 000 euron hinnan houkuttelevan MV Agustalle uusia asiakkaita.

Ensi syksynä markkinoille tuleva F3 piti nähdä jo MP11-näyttelyssä, mutta maailman tällä hetkellä ainoa valmiina oleva F3 vaurioitui jo kuljetuksessa tehtaalta Italiasta kohti Brysselin mp-näyttelyä. Niinpä pyörä jäi Helsingin lisäksi näkemättä myös Brysselin ja Tukholman messuilla.

- Erikoista, että mittaamattoman arvokasta ja käsin tehtyä uniikkikappaletta lähdettiin kuljettamaan ilman asianmukaista kuljetuslaatikkoa, ihmettelee MP Racingin toimitusjohtaja Sauli Penttilä. Hänen mukaansa esim. epoksista käsityönä tehdyn ajovalon valmistus kesti jo viisi päivää, ja paljon muitakin osia tähän mallikappaleeseen tehtiin käsityönä. Pyörä lastattiin kuljetuksessa toisen pyörälaatikon päälle, josta se tietenkin putosi.

- Nyt on koko pyörä päreinä jossakin Euroopassa, naureskelee Sauli Penttilä messuosastollaan.

MP Racingin osastolla on näytillä myös Malagutin 125-kuutioinen skootteri, jonka erikoisuutena on kiinteä katto. Skootterin hinta on 3990 ja katto asennettuna nostaa hinnan 5100 euroon.

- Tällä on mukava lähteä käymään kaupassa kelillä kuin kelillä, sateella voi tästä painaa tuulilasinpyyhkijän päälle, esittelee Penttilä harvemmin kaksipyöräisissä nähtyä varustetta.

    KUVA: Janne Huhtala
Share |
  • Oululaisesta moottoripyöräliike Euro Motor Centeristä löytyy Bemareiden ja Suzukien lisäksi jatkossa myös Kawasakit, Apriliat ja Derbit.
  • Vaikka road racing -kausi on saatu päätökseen, jatkuvat Kallio Racingin kiireet edelleen. Muutto uusiin tiloihin on nyt tehty ja isoissa avarissa tiloissa luvataan asiakaspalvelun hoituvan entistä...
  • Kauppalehti uutisoi tiistaina, että vuosikymmeniä toiminut Nakkilan Pyörä ja Mopo on jättänyt velkasaneeraushakemuksen.
  • Ducati vahvistaa jälleenmyyntiverkostoaan kun Tuusulassa toimiva pitkän linjan moottoripyöräliike Tuusmotor aloittaa italialaismerkin uutena jälleenmyyjänä.
  • Osana oululaista Motormanin konetaloa aloitti tammikuussa Oulu Adventure -niminen palveluyritys jonka liiketoimintaan kuuluu mm. Espanjan aurinkorannikolla, Fuengirolassa, sijaitsevan Exdreames S.L.:n organisoima...
  • Suomen Harley-Davidson-jakeluverkosto täydentyy tulevaisuudessa avattavan uuden jälleenmyyntiliikkeen myötä. Tavoitteena on löytää uudesta liiketoiminnasta vastaava yrittäjä...
© 2005-2013 MP Maailma | JMS Nordic Oy