Niki Tuuli ei onnistunut Assenin aika-ajoissa – lähtee ruudusta 13

KUVA: Yamaha
Niki Tuuli

WSBK-sarjan neljännen osakilpailun Alankomaiden Assenin aika-ajoissa Niki Tuuli ei onnistunut ja hän starttaa sunnuntain Supersport 600 –luokan kilpailuun viidennestä lähtörivistä. Superbike-luokan lauantain kilpailun voitti Jonathan Rea.

Supersport 600 –luokan aika-ajojen nopein oli luokan hallitseva maailmanmestari Turkin Kenan Sofuoglu. Muut eturivistä lähtevät ovat USA:n PJ Jacobsen ja italialainen Michael Canducci.

Kallio Racing –tallin Tuuli ei onnistunut selviytymään aika-ajokilpailun toiseen Superpole 2 –ryhmään, johon pääsi 12 nopeinta. Nikin lähtöruuduksi jäi 13. Tuulen tallikaveri Sheridan Morais oli aika-ajon kuudes.

Supersport 300 –luokan aika-ajon nopein oli espanjalainen Borja Sanchez. Kallio Racingin Kimi Patova starttaa kisaan lähtöpaikalta 28.

Assenissa ajettiin lauantaina Superbike-luokan kisaviikonlopun ensimmäinen kilpailu. Voittoon kaasutteli Kawasakillaan pohjoisirlantilainen Jonathan Rea. Tiimikaveri Tom Sykes jäi neljä ja puoli sekuntia. Italian Marco Melandri (Aprilia) oli kolmas.

    KUVA: WorldSBK.com
    Superbike-luokan ensimmäisen kisaerän kärkikolmikko: (vasemmalta) Tom Sykes, Jonathan Rea ja Marco Melandri
Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab