Niki Tuuli jäi jälleen pisteittä Supersportin MM-sarjassa

KUVA: Yamaha
Niki Tuuli

WSBK-sarja jatkui Britannian Donington Parkissa. Supersport 600 –MM-luokassa Kallio Racingin Niki Tuuli joutui tyytymään lopulta sijaan 24. Supersport 300-luokassa Kimi Patova ajoi sijalle 21. Superbike-luokassa voitot tasasivat tiimikaverukset Tom Sykes ja Jonathan Rea.

Supersport-600 luokan voitti turkkilainen Kenan Sofuoglu Kawasakillaan. Kallio Racingin eteläafrikkalaisajaja Sheridan Morais oli kuudes. Ruudusta 24 startanneen Niki Tuulen alavireinen viikonloppu päättyi ruutulipulla samaan sijoitukseen.

600-luokan MM-taulukossa johdossa on ranskalainen Lucas Mahias 105 pisteellään. Soguoglu nousi toiseksi ja hänen saldonsa on kolmen voiton jälkeen 75. Morais on kolmantena 68 pisteellään. Tuuli tippui sijalle 12 ja Nikin pistemäärä on 27.

Italialainen Alfonso Coppola voitti Supersport 300 –luokan. Patova on pisteissä sijalla 22. Alankomaiden Scott Deroue johtaa tätä nuorten lupausten MM-luokkaa.

Superbike-luokassa lauantain kisassa pistejohdossa oleva Jonathan Rea kaatui ja ykköseksi kaasutteli Tom Sykes. Sunnuntain kisaerässä järjestys voittajana oli Rea ja Sykes nousi palkintopallin toiselle korokkeelle. Sunnuntain voitto oli Kawasakille jo sadas Superbiken MM-luokassa. MM-pisteissä kärki on Rea (260 pistettä), Sykes (205) ja Chaz Davies (185).

WSBK-sarjan seuraava MM-osakilpailu on Italian Riminissä 16.-18. kesäkuuta.

Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab