Odotettu Africa Twin ensiesittelyssä Honda-liikkeissä

KUVA: Marko Vihriä
Bike & Boat World Turun Petri Romu (takana) esittelee Africa Twiniä Leif Grannakselle.
Hondan maahantuoja Oy Brandt Ab lanseerasi pitkään odotetun Africa Twinin kotimaisille markkinoille torstaina kutsuvierastilaisuuksissa eri puolilla Suomea. Perjantaista alkaen Africa Twin -seikkailupyörä on kaikkien nähtävillä useissa Honda-myymälöissä.
Turun Bike & Boat Worldin esittelytilaisuudessa vieraili liikkeen aukioloaikojen jälkeen muutama kymmenen Africa Twinistä kiinnostunutta. Odotukset pyörän suhteen ovat korkealla.
 
- Näin pyörän ensikertaa kunnolla viikko sitten ja nyt Honda on pitkästä aikaa tehnyt suomalaisille sopivan pyörän. Aiemmin Honda on tarjonnut enemmän urbaaniin, keski- ja eteläeurooppalaiseen makuun sopivia laitteita, joilla ajetaan kaupungeissa ja lyhyitä siirtymiä. Suomessa halutaan ajaa pitkiä matkoja, sorateilläkin, ja niille Africa Twin on todella omiaan, Bike & Boat World Turun Petri Romu innostui kuvailemaan.
 
Turussa näytillä on DCT-kaksoiskytkimellä varustettu CRF1000L Africa Twin ABS (Pearl Glare White -väritys), joka on varustettu Travel Pack -varustepaketilla. Kyseisen pyörän hinta on 20 990 euroa ja varustepaketin 1 585 euroa. Travel Pack sisältää takalaukkusarjan selkänojalla ja sivulaukuilla (pyörän avaimelle koodattava lukkosarja laukkuihin), keskituen ja korkean tuulisuojan.
 
Africa Twiniin ja sen lisävarusteisiin sekä muuhun Honda-valikoimaan pääsee tutustumaan myös MP16 Moottoripyöränäyttelyssä Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 5.-7. helmikuuta.
 
Africa Twin on kuluttajien saatavilla helmikuun aikana.
 

Honda Africa Twin esillä Honda Pro Dealereilla perjantai 29.1. lähtien:

Bike World, Tuupakantie 7, 01740 Vantaa
Bike & Boat World, Vahdontie 30, 20320 Turku
Bike & Boat World, Keskuojankatu 14, 33900 Tampere
Takatalo, Helsingintie 32, 24100 Salo
Moto-Rauma, Honkajuurentie 2, 26100 Rauma
Bike Forum, Sievisenmäentie 8 A, 40420 Jyväskylä
Motorman, Jääsalontie 18, 90400, Oulu
Motor Naumanen, Kaltimontie 6, 80100 Joensuu
Moto Seinäjoki, Nurmontie 12, 60510 Seinäjoki
    KUVA: Marko Vihriä
    Bike & Boat World Turussa esillä on Travel Packilla varustettu Honda Africa Twin
Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab