Patrik Pulkkinen aloittaa MotoGP-sarjan Eurooppa-turneen positiivisin miettein - Haluan näyttää parempaa osaamistani

KUVA: Peugeot Motocycles SAXOPRINT / FKirn
Patrik Pulkkinen

MotoGP-sarjan kolme ensimmäistä kaukokisaa on takana. Moto3-luokan tulokas Patrik Pulkkisella ja hänen Peugeot Motocycles Saxoprint –tiimillään on ollut vaikea aloitus. Nyt Pulkkinen tiimikaverinsa kanssa odottavat parempaa ja he tuntevat hyvin tulevan viikonvaihteen GP-näyttämön Espanjan Jerezissä.

Saksalaistiimi testasi Jerezissä maaliskuussa yksityistestissä osoittaen hyvää suorituskykyä kaikkina päivinä. Sekä  Jakub Kornfeil että Patrik Pulkkinen ajoivat lupaavaa vauhtia. Tallin johto odottaa pistetilin avautuvan Gran Premio Red Bull de Espana –osakilpailussa samalla radalla.

- American GP:n jälkeen odotan Jerezin kisaa ihan positiivisin miettein. USA:ssa etenimme hyvin ja haluan jatkaa samalla tavalla. Tällä kertaa tutulla radalla haluan näyttää parempaa osaamistani. Pidän Jerezistä ja erityisesti sen kaarteista. Kisassa on tärkeää, että pysyn muun ryhmän mukana ja taistelen sijoituksista heidän kanssaan. Tällä tavalla opin parhaiten, Patrik uskoo.

Jerezissä ajetaan GP-lähtöjen lisäksi nuorten lupausten Red Bull MotoGP Rookies Cup –sarjan kaksi ensimmäistä kisalähtöä. Sarjaan hyväksytty Peetu Paavilainen ei osallistu loukkaantumisen takia tähän avausosakilpailuun.

    KUVA: Peugeot Motocycles SAXOPRINT / FKirn
    Patrik Pulkkinen USA:n Austinin kisassa
Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab