SE-Team muuttaa

Uudesta myymälästä entistä parempi
KUVA: SE-Team
Santeri Enjala odottaa jo innolla SE-Teamin uutta myymälää.
SE-Teamin uudistunut myymälä muuttaa erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle Keravan Myllynummeen. Uusi osoite tulee olemaan 1. maaliskuuta alkaen Isonkiventie 15, Kerava.
Kauppias Santeri Enjala perusti SE-Teamin isänsä autotalliin vuonna 2004 ja eteni siitä pienin askelin Keravan Ahjoon vuonna 2009 ja nyt on jälleen aika uudistua.
 
- SE-Teamin toimintaperiaatteisiin kuuluu se, että palvelemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Vanhat tilat jäivät auttamattomasti liian pieneksi. Muuton ansiosta saamme paremmat tilat korjaamolle ja myymälälle, jossa saamme tuotteet paremmin esille ja pystymme pitämään entistä suurempaa varastoa. Olemme myös käyneet neuvotteluja kokonaan uusista tuotemerkeistä, joista tiedoitamme myöhemmin, Enjala iloitsi.
 
SE-Teamin valikoimaan kuuluvat moottoripyörät, mopot, mönkijät ja pienkoneet sekä niiden varaosat, tarvikkeet, ajovarusteet ja huolto- ja talvisäilytyspalvelut sekä uutuutena venetarvikkeet.
 
Vanha myymälä on koko helmikuun ajan avoinna normaalisti ja sieltä löytyy hulvattomia muuttotarjouksia. Uuden myymälän avajaisia vietetään vasta keväällä.
SE-Team palvelee asiakkaitaan maanantaista perjantaihin kello 10-14 ja lauantaisin kello 10-14, ja pannu on perinteisesti kuumana päivittäin.
Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab