Suomalaissensaatio: Tatu Lauslehto testannut kolme päivää KTM:n Moto2 –pyörää

KUVA: Janne Kohonen
Tatu Lauslehto

KTM julkisti äskettäin kohu-uutisen uudesta Moto2-pyörästään. Pyörällä on ajettu testejä sunnuntaista alkaen Espanjan Almerian radalla ja ne päättyvät tänään tiistaina. Testikuljettaja on yllätys – Tatu Lauslehto. 

MP Maailman tietojen mukaan salaisissa testeissä Almeriassa kuljettajana on kokenut Tatu Lauslehto. Nimenomaan jousitusvalmistaja WP halusi testaajaksi Lauslehdon, jonka kanssa WP on tehnyt hyvää yhteistyötä viimeksi Saksan kansainvälisessä IDM-sarjassa.

Pääsy KTM:n uutuuspyörän testaajaksi on hyvin merkittävä huomionosoitus suomalaiskuljettajalle, sillä tarjolla oli kokeneitakin GP-sarjan Moto2-ajajia. Testit ovat sujuneet hyvin ja Lauslehto on urakoinut onnistuneesti kilometrejä uutuuspyörään.

Viime kaudella Tatu taisteli loppuun saakka IDM-sarjan voitosta Supersport -luokassa. Lauslehto päätyi lopulta tasapisteisiin saksalaisen Jan Bühnin kanssa, mutta kärkipään sijoitusten perusteella Tatu jäi hopealle.

Share |
  • Kymmenen vuotta sitten Ducatin Superbike-pyörän perusversiossa eli 999R:ssä oli 140 hevosvoimaa. Uuden Panigale 959:n teholukemaksi ilmoitetaan 157 hevosvoimaa, joten pieneksi sitä ei enää...
  • Uudessa MP Maailmassa mm. KTM 1290 Super Duke GT- ja Ducati Panigale 959 -koeajot.
  • Uusi monikäyttöinen vyörengas TERRA FORCE-R on suunniteltu maxienduro- sekä trail-moottoripyöriin ja tarkoitettu käytettäväksi 90 % tiellä 10 % maastossa.
  • Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä Mäntsälän Suurlavalla lauantaina 14. toukokuuta.
  • Brandt ja SML ovat sopineet yhteistyöstä jonka tavoitteen on SML:n valmennustoiminnan tukeminen. Brandt lainaa SML:n valmennustoiminnan käyttöön Honda CRF  450 R Enduro- ja CRF 250 R...
  •   Päijänteen ympäriajon 81. lähtö ensimmäistä kertaa Moottoripyörämuseolta Lahdesta.
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab