Suzuki lähtee MotoGP-kauteen uusin kuljettajin

KUVA: Suzuki
Andrea Iannone (vas.) ja Alex Rins

Team Suzuki Ecstar esitteli Malesiassa sunnuntaina 29. tammikuuta uudistetun MotoGP-tiiminsä, jossa kuljettajina aloittavat italialainen Andrea Iannone ja Espanjan Alex Rins.

Malesian GP-rata Sepang oli näyttämönä Suzukin esittelyssä, jossa uusien kuljettajien kanssa nähtiin kauden 2017 Suzuki GSX-RR –pyörä.

Viime kaudella Suzukin tähtikuljettaja Maverick Vinales taisteli osakilpailuvoiton ja hän päätyi loppupisteissä neljänneksi. Suzuki ei pystynyt pitämään Vinalesia riveissään, mutta japanilaistehdas palkkasi nopeasti Ducatilla Itävallassa voittoon ajaneen Andrea Iannonen, joka teki tietä italialaistehtaalle palkatulle Jorge Lorenzolle.

Iannone kantaa Suzukilla kovimmat menestyspaineet.

- Aloitan onnellisena uuden seikkailun. Suzuki on aina ollut minulle ratamoottoripyöräilyn ikoni, jolla on vuosien mittaan ajanut iso joukko hyviä kuljettajia. Teen parhaani saavuttaakseni parhaan mahdollisen tuloksen uudessa tiimissäni.

Tallipäällikkö Davide Brivio luotsaa nyt alkavaa kolmatta kautta Suzukin MotoGP-tehdastallia.

- Nyt emme ole enää tulokastalli, joten meidän täytyy päästä lähemmäksi kilpailijoitamme. Meillä on kaksi tunnollista ajajaa. Iannone on kypsä kuljettaja ja hän on valmis hyviin tuloksiin. Pystymme tarjoamaan hänelle hyvän kokonaispaketin. Toisella puolella pilttuutamme on Alex Rins. Hän on nuori lahjakas kuljettaja, jota ohjaamme kohti MotoGP-luokan kärkeä, Brivio totesi.

    KUVA: Suzuki
    2017 Suzuki GSX-RR
Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab