Toni Torpakko Road Racingin SM-sarjaan täysin uudistuneella Suzuki GSX-R 1000:lla

KUVA: Nurmi MP Racing

Toni Torpakko, Nurmi MP Racing ja Suzuki GSX-R1000 yhdessä alkavaan kauteen.

 - Nyt minulla on oiva tilaisuus tarttua haasteeseen ja lähteä kilpailemaan kovatasoiseen Superbike luokkaan uudella pyörällä, Torpakko toteaa.

Suzuki tuo kaudelle 2017 täysin uudistuneen sporttipyörän GSX-R 1000:n. Tekniikka on päivitetty kokonaisuudessaan vastaamaan tämän päivän vaatimuksia.Neljä vuotta BMW:llä kilpaillut Torpakko on valmis merkinvaihdolle nimenomaan Suzukin uudistuksien vuoksi. Kilpailukalusto rakennetaan yhteistyössä valtuutetun Suzuki-asiantuntija Nurmi MP:n kanssa, jolla on vuosien kokemus myös RR:stä. Pyöriä Nurmi MP Racing on tilannut kaksi ja kumpikin tullaan rakentamaan SM-sarjaan. 

- Road racing harrastuksen olen aloittanut Suzukilla, joten tunnelma uutta pyörää kohtaan on odottavainen ja innokas. Useiden vuosien jälkeen on mukava palata Suzukin ohjaksiin ja uskon, että pyörä tulee olemaan erittäin suorituskykyinen kaikilta osa-alueilta. Kauden alkuun ei ole enää kovinkaan kauan, joten odotan jo malttamattomana ensimmäisiä testejä, jotka on tarkoitus ajaa ulkomailla.” Toni kertoo.

Toni Torpakon valmistautumista kesään ja kauden koitoksia voi seurata Nurmi MP Racing – Facebook-sivuilta.

Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab