TTgreen jatkaa sähköskootterituontia – uutuutena sähköavusteiset polkupyörät

Keravalainen vihreään energiaan erikoistunut yritys TTgreen jatkaa viime syksynä aloittamaansa Guewer-sähköskootterien maahantuontia. Uutena aluevaltauksena yhtiö aikoo panostaa sähköavusteisten polkupyörien tuontiin.

TTgreenin Kimmo Dammertin mukaan Guewer-skoottereita on tähän mennessä mennyt kaupaksi muutamia kappaleita.

– Kiinnostusta on paljon, mutta edelleen näyttää olevan peikkona se, että sähköskoottereilla pääsee vain 50-60 kilometriä yhdellä latauksella. Toisaalta sen jälkeen monet miettivät, että eiväthän he niin paljoa aja yhdessä päivässä.

Sähköavusteiset polkupyörät yleistymässä

Sähköavusteiset polkupyörät ovat merkittävä bisnes erityisesti Japanissa, jossa muun muassa Yamaha panostaa kyseiseen kulkumuotoon laajan malliston voimin. Suomessa markkinat ovat toistaiseksi olleet varsin vaatimattomat.

– Markkinat ovat kasvamassa. Tietyissä maissa sähköavusteisten pyörien markkinat ovat tuplaantuneet viime vuosina. Nämä pyörät on suunnattu esimerkiksi hieman vanhemmille ihmisille, Dammert kertoo.
 

Share |
  • Näin kuvailee MP15 messujen avauspäivää reilut 20 vuotta ajovarusteyritystä messuilla vetänyt Hanx-Suomen Hannu Raatikainen.
  • MP15 Moottoripyöränäyttelyn ovet avautuivat tänään kymmeneltä ja heti oli täysi tohina päällä. MP-Maailma powered by Motorrad-lehden osastollakin käy vilske.
  • Osa MP-15 näyttelyn pressitilaisuudessa esitellyistä menopeleistä tuotiin lehdistön eteen ajamalla. Eikä pilotteina olleet ihan ketkä vaan.
  • MP15 moottoripyöränäyttely korkattiin torstaina lehdistötilaisuuden muodossa. Runsaslukuiselle median edustajistolle esiteltiin näyttävimpiä pyöräuutuuksia. Messujen...
  • Nyt toistamiseen järjestetään MP-messuilla missikilpailut. Tänä vuonna valitaan Miss Superenduro ja kisaan osallistuu kymmenen moottoripyörähenkistä kaunotarta hyvällä...
  • MP-messut perjantaista sunnuntaihin 30.1. – 1.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä tarjoaa omaa ohjelmaa nuorille ja lapsille. Moottoripyöräilijöitä innostetaan ajamaan entistä enemm...
© 2005-2013 MP Maailma | JMS Nordic Oy