Avokypärä ja aurinkolasit päähän, nahkarotsi, buutsit ja kevlar-farkut päälle ja valitsemaan sopivaa cruiseria.

Kymmenen vuotta sitten Ducatin Superbike-pyörän perusversiossa eli 999R:ssä oli 140 hevosvoimaa. Uuden Panigale 959:n teholukemaksi ilmoitetaan 157 hevosvoimaa, joten pieneksi sitä ei enää kannata kutsua.

Uudessa MP Maailmassa mm. KTM 1290 Super Duke GT- ja Ducati Panigale 959 -koeajot.

Uusi monikäyttöinen vyörengas TERRA FORCE-R on suunniteltu maxienduro- sekä trail-moottoripyöriin ja tarkoitettu käytettäväksi 90 % tiellä 10 % maastossa.

Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä Mäntsälän Suurlavalla lauantaina 14. toukokuuta.

Brandt ja SML ovat sopineet yhteistyöstä jonka tavoitteen on SML:n valmennustoiminnan tukeminen. Brandt lainaa SML:n valmennustoiminnan käyttöön Honda CRF  450 R Enduro- ja CRF 250 R motocross- moottoripyörät.

 

Päijänteen ympäriajon 81. lähtö ensimmäistä kertaa Moottoripyörämuseolta Lahdesta.

Konnevesi voitti jääradan joukkueiden Suomen mestaruuden kotikoitoksessaan. Toiseksi sijoittui Seinäjoen Moottorikerho ja kolmanneksi Saarijärven Moottoripyöräurheilijat.

Juuri nyt olemme tutustumassa KTM:n 1290 Super Duke GT -pyörään koeajon merkeissä. Kattava raportti pyörän ensivaikutelmasta on tulossa MP Maailman seuraavaan numeroon, joka ilmestyy ennen Pääsiäistä.

Hondan uuden Africa Twinin koeajojuttu oli meillä jo numerossa 1/2016. Sen jälkeenkin seikkailupyöristä innostuneet lukijamme ovat kyselleet, onko uusi Africa Twin maastokelpoinen vaiko lähinnä katuenduro.

Moottoriurheilutarvikkeiden parissa toimiva Kangasalalainen yritys Team Laine ja Moottoripaja-hanke aloittivat yhteistyön nuorten hyväksi. Team Laineen verkkokaupan kautta on mahdollisuus tukea nuorten toimintaa moottoripajoilla ympäri Suomen lahjakorttien avulla.

Marraskuussa 2015 julkistettiin MT-10 eli Dark Side of Japan -teeman mukaisesti kehitetty ja MT-malliston tehokkain moottoripyörämalli. Pyörästä on iso esittelyjuttu uusimmassa MP Maailmassa.

Tartu tilaisuuteen ja osallistu meidän suureen lukijatutkimukseen ja arvontaan. Nyt sinulla on mahdollisuus antaa äänesi suosikkipyörillesi, vaikuttaa sen kautta tulokseen ja samalla osallistut upeiden palkintojen arvontaan.

MP 16 -messuilla Helsingissä tulevana viikonloppuna 5.–7.2. Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla pääsee ottamaan tuntumaa kahteen sporttiseen Harley-Davidson-moottoripyörään.

MP Maailma on mukana Helsingin MP16-messuilla tällä viikolla. Nyt onkin erinomainen tilaisuus tulla tervehtimään toimitusta ja kertomaan mielipiteensä lehden sekä netin sisällöstä. Myös juttuideoita otetaan mielellään vastaan.

Järvenpääläinen Ykkös-MP juhlii parhaillaan 30-vuotissynttäreitään. Kauppias Antti Aro aloitti uransa aikoinaan Kari Salosen ja Seppo Järven kanssa yhdessä omistamassaan Top-Speed Oy:ssä, josta Antti Aro jatkoi oman Ykkös-MP Oy:nsä kanssa eteenpäin.

Motörheadin Mikkey Dee esittelee customoidun Victorynsä lauantaina 6.2. Helsingin MP16-messuilla. Legendaarisen bändin legendaarinen rumpali ja legendaarinen moottoripyörä saapuvat Helsinkiin lauantaina 6.2.

MP-messuilla voi nyt ensimmäistä kertaa koeajaa uusia moottoripyöriä ja kevytmoottoripyöriä Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla. Messukeskuksen hallin lattiaan on asfaltoitu yli 430 metriä pitkä rata Keimolan legendaarisen radan profiililla. Koeajorata mahdollistaa erilaisten pyörien vertailun ja mahtavan ajokokemuksen keskellä talvea. MP-messut järjestään perjantaista sunnuntaihin 5. – 7. 2.2016 Messukeskuksessa Helsingissä. 

Suomen Road Racing Ajajat ry hakee valtakunnan RR-tietäjää. Ajajien ”etujärjestö” järjestää ratamoottoripyöräaiheisen tietokilpailun MP16-messuilla. Tietokilpailu tullee sisältämään muutaman kysymyksen ja laajan tunnistustehtävän.

Suuri suomalainen enduroseikkailu, 81. Päijänteen ympäriajo ajetaan 19.-20.3.2016. Lähtö- ja taukopaikka ovat uusia ja maalikin on siirtyy uuteen paikkaan. Kilpailun järjestäjä tavoittelee uudistuneella reitillä ja aikataululla entistä suurempaa kilpailijamäärää ja haasteellista kilpailua.

Pirellin uutuusrengas Angel CiTy on kehitetty uuteen markkinasegmenttiin, josta löytyy suosiota kasvattavat sporttiset pyörät 300-kuutioisten luokassa sekä niin sanotuissa City-pyörissä. 

Markkinoilla on pitkään ollut tarjolla niin kutsuttuja älylatureita ajoneuvojen akuille. Nämä laturit on suunniteltu alun perin niin, että laturin voi jättää vaikka koko talveksi kiinni moottoripyörään. 

Dunlop Motorcycle Europe on julkistanut uuden, tammikuussa 2016 myyntiin tulleen urheilullisen RoadSmart III -matka-ajorenkaansa kokovalikoiman. 

Supermoton MM-sarjan promoottori Bprom on tehnyt sopimuksen Qatarin Moottoriliiton kanssa siitä, että MM-sarjaa ajetaan kyseisessä Aasian maassa kolmena seuraavana kautena. 

LSL ja Motogadget ovat tehneet yhteistyössä valikoiman mittaristoja asennussarjoineen LSL Clubman pyörien tiimoilta. 

Naantalin Rymättylässä sijaitseva moottoripyörien pinnavalmistaja ja vannemaahantuoja Symotic Oy on muuttanut yritystoimintaansa. Jatkossa Symotic Oy keskittyy teollisuustuotantoon ja uusi Wheel Factory Oy moottoripyöräpuolen toimintoihin.

© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab