Matkailu & Tapahtumat

MP-messuilla vieraili 59 000 tyytyväistä motoristia ja  moottoripyöräilystä kiinnostunutta kävijää.

Iitin kunnassa Kouvolan ja Lahden välille on hyvää vauhtia nousemassa MotoGP-sarjan luokituksen mukainen moottorirata. Nyt ratayhtiö on hakenut KymiRingille myös kansainvälisen autoliitto FIA:n korkeinta kansainvälistä rataluokitusta.

MIka Kallion MotoGP-pyörä nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa tulevana viikonloppuna.

Viimeisimmät moottoripyöräalan uutiset kuulet MP17-näyttelyssä MP Maailman osastolla. Haastateltavina MP-alan vaikuttajia 20 minuutin välein, joka päivä ja koko messujen aukioloajan.

Moosehead Bikersin järjestämä Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä Special korvaa Turussa järjestettäväksi suunnitellun vuoden 2017 Hymyilevän Motoristin Kevätpäivä -tapahtuman.

Rekisteröityminen koeajajaksi on alkanut ja moottoripyöriä voi varata koeajettavaksi ennakkoon 30.1. alkaen tapahtuman verkkosivuilla.

Suomen ainoa Moottoripyörämuseo laajentaa tilojaan 240 neliön verran tarjoten kävijöilleen entistä monipuolisemman museokokemuksen. 

MP 17 -messuilla lanseerataan uusi Vetomiesten kolmiottelu, jossa mitataan ajotaitoja ja showmeininkiä. Kisajärjestelyistä vastaa Stunt Freaks Team yhdessä MP-messujen kanssa. Kilpailijat valitaan kisaan videoiden ja kuvien perusteella. Karsinnat ajetaan perjantaina 3.2. ja finaali on lauantaina 4.2.

Moottoripyöräkerho Vamu MC:n presidentti Spede ”Sami” Pasanen voitti toisen peräkkäisen kultamitalin virallistakin virallisemmissa Ahtimenheiton Olynpialaisissa.

Nyt neljättä kertaa messuilla oleva käytettyjen ajovarusteiden kauppapaikka Kamapörssi saa tänä vuonna tuotevahvistusta messuilla mukana olevien yritysten outlet-varusteista.

Tommi Lähde lähtee ystävänsä Petri Kovalaisen kanssa Harley-Davidsonin Discover More -matkalle Yhdysvaltoihin. Lähde on tullut valituksi satojen hakijoiden joukosta viime kesällä järjestetyssä Discover More -kilpailussa.

Suomalainen matkanjärjestäjä tarjoaa moottoripyörämatkailijoille
edistyksellisen mobiiliapplikaation.

Ennakkoon ostetut liput non 10 prosenttia edullisempia kuin portilta ostetut liput. Nyt vaikka joululahjaksi!

PeterPanBike sai alkunsa 20 vuotta sitten Intiasta Helsinkiin Royal Enfieldeillä ajetulla matkalla. Nyt on "once in a lifetime" -tilaisuus osallistua samanlaiselle matkalle.

MP-messut rakentaa 3.–5.2.2017 Messukeskukseen Helsinkiin viime vuoden tapaan koeajoradan, jossa voi koeajaa uusia moottoripyöriä. Tänä vuonna rakennetaan Euroopan suurimman sisäkoeajoradan lisäksi myös oma rata mopoilijoille ja minimotoilijoille.

Ensi vuonna Imatran katuradalla ajetaan IRRC-sarjan osakilpailu 7.-9. heinäkuuta.

Naisten moottoriurheiluilta tarjosi mahdollisuuden tutustua monipuolisesti eri moottoriurheilulajeihin. Ulla Kulju esitteli road racingia yleisölle, mutta tuli samalla itsekin yllätetyksi uudella yhteistyötarjouksella.

Naisten moottoriurheiluillassa on mahdollisuus tutustua monipuolisesti eri lajeihin, moottoriurheilijoihin ja seuratoimintaan.

Suomalaiset ja ruotsalaiset nopeusajajat mittelivät keskinäisestä paremmuudesta One Mile -tapahtumassa Fönebasenin radalla Ruotsissa.

Kotimaisen RR-kauden päättävä Motoparkin osakilpailu veti lauantaina ennätyssuuren joukon motoristeja paikalle.

Lappeenrannan lentokentällä nähtiin lauantaina useita kovia lukemia, kun nopeusajon harrastajat kokoontuivat kauden viimeiseen kotimaiseen tapahtumaan.

Adventure Days tarjoaa jännittäviä seikkailuelämyksiä, jotka samalla opettavat parempaan moottoripyörän hallintaan.

YLE uutisoi toukokuun alussa, että Imatranajoissa on odotettavissa liikenneruuhkia, pahoinpitelyjä ja väkivallantekoja. Ylikomisario Seppo Immosen mukaan suuresta yleisömäärästä huolimatta poliisin viikonloppu oli jokseenkin normiviikonlopun kaltainen.

  Kawasaki‐moottoripyörien 50‐vuotisen Suomi‐historian kunniaksi Japsistarat, Classic Kawasaki Club Finland ja merkin maahantuoja Sumeko Oy järjestävät Haltialan tilalla kokoontumisen, johon ovat tervetulleita ennen kaikkea Kawasakeilla ajavat, mutta myös kaikki merkistä kiinnostuneet.   

Nokian monitoimiradalla järjestetään la 27.8. suuri koko perheen moottoriurheilupäivä, jossa vierailijoilla on mahdollisuus tutustua eri moottoriurheilulajeihin turvallisessa ympäristössä ammattitaitoisten moottorikerhojen opastuksella.

Neste Mäntsälä järjestää sunnuntaina 11.9. tapahtumapäivän, jossa on esillä erilaisia kiihdytysautoja, harrasteautoja, vanhoja kuorma-autoja, traktoreita... ehkä myös sinun prätkäsi?

Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab