Tiedot & Taidot

Lapsuudestaan saakka Recless Love -yhtyeen keulamies Olli Herman (34) on unelmoinut kahdesta asiasta: rock-tähdeksi tulemisesta sekä Harley-Davidson -chopperin omistamisesta ja ajamisesta. Kuvankaunis Penelope on Harley-Davidsonin, Harley-Davidson Tampereen ja Olli Hermanin vuoden mittaisen yhteisprojektin tulos.

Vaasan hallinto-oikeus on hylännyt Iittiin rakenteilla olevan KymiRingin moottoriurheilukeskuksen ympäristöluvasta tehdyn valituksen.

Sarvamaan mukaan moottoripyörät ovat kiinteä osa eurooppalaista liikennettä ja liikennepolitiikkaa. Niillä on myös tärkeä rooli, kun halutaan vähentää päästöjä kaupunkiliikenteessä.

Moottoripyöräveroa on alennettava ja moottoripyörille saatava omat sisääntuloväylät kaupunkeihin ja lisää ilmaisia parkkipaikkoja, toteaa SMOTO Helsingissä tehdyn Mobility Testin tulosten perusteella.

Hallitus on osoittanut Iittiin rakennettavalle Kymiringille yhteensä 17,5 miljoonan euron lisämäärärahan lisätalousarviossaan.

Ehdotus uudeksi tieliikennelaiksi näyttää siltä, että se on monelta osin tehty polkupyöräilyn ehdoilla.

Riista-aitojen rakentamisella ja kaatolupien suuremmalla määrällä olisi positiivinen vaikutus motoristien turvallisuuteen.

Talven jäljiltä ajotaidot ovat ruosteessa ja kaipaavat lämmittelyä. Lisäksi autoilijat ovat unohtaneet moottoripyöräilijöiden olemassaolon, eivätkä näe näitä liikenteessä. Mikä avuksi? 

Moottoripyöräkouluttajien määrää halutaan lisätä, jotta yhä useammalle motoristille riittäisi tilaa ajokoulutuksiin.

100-vuotiaan Suomen imagolähettiläänä "Maailmalla menestyvät 2017" -kampanjassa moottoriurheilijoita edustaa ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio. Hän toimii kampanjan maaliskuun kasvona.

Ratamoottoripyöräilyn MM-mitalisti Mika Kallio on valittu yhdeksi lähettilääksi ”Maailmalla menestyvät 2017” -kampanjassa, joka juhlistaa Suomen satavuotista itsenäisyyttä.

Moottoripyörä- ja venealan edustajista koostuva MP Project -ryhmä jätti valtiovarainministeriölle lausuntonsa siitä, mitkä olisivat suunnitellun moottoripyörien käyttöveron vaikutukset.

MP Maailman ja Nettimoton välisessä pyörien rakentelukilpailussa on vähän yli kuukausi työaikaa jäljellä. Aikataulullisesti MP Maailma on tällä hetkellä edellä, mutta kumpikaan osapuoli ei ole vielä paljastanut kaikkia korttejaan.

"Hyvä antaa vähästäänkin", toteaa Mika Kankaanranta ja lupaa toimittaa tämän ajamattoman juppiskootterin Timo Soinille myöhästyneenä joululahjana.

Moottoripyörien suunniteltua käyttömaksua vastaan ollaan järjestämässä mielenilmaisu 5.1.2017 klo 14 alkaen.

Suomen Moottoriliiton palkintojenjakogaalassa palkittiin MM-, EM- ja SM-menestyjät ja jaettiin erikoispalkinnot vuoden aikana ansioituneille.

KiSS Varkaus oli kovassa seurassa sijoittuen kolmen parhaan joukkoon FIMin 2016 ympäristöpalkintoehdokkaana. Kärkikolmikon muut jäsenet olivat Mugellon ja Katalonian moottoriradat.

Suomen Motoristit ry teki selvityksen aiotun mp-ajoneuvoveron kerrannaisvaikutuksista - tulokset lohduttomia.

Toni Hynynen eli Reissumies Hynyne aikoo hyväntekeväisyyden nimissä ajaa ensi vuonna kaikki rautaperseajot, lyhyimmästä pisimpään. Se tekee yhteensä noin 130 000 kilometriä. Harjoitukseksi mies ajoi juuri Nordkapista Gibraltarille - 5600 km - 72 tunnissa.

 Japsistarat ry:n kanta suunniteltuun moottoripyöräveroon on jyrkän kielteinen. Kerhon puheenjohtajan allekirjoittamassa tiedotteessa perustellaan miksi.

Moottoripyörille suunnitteilla oleva ajoneuvovero olisi kuolinisku museomoottoripyöräharrastukselle ja museoikää lähestyville moottoripyörille.

Suomen Motoristit ry: Moottoripyörien ajoneuvoverosta on luovuttava, koska sillä on merkittävät haittavaikutukset alaan ja työllisyyteen - jopa satoja työttömiä seurauksena.

Motoristit Koulukiusaamista Vastaan -toiminta (MKKV) on saanut viime päivinä paljon huomiota. Kävimme mukana kouluvierailulla ottamassa selvää, mistä toiminnassa on kyse.

Eduskunnan moottoripyöräkerho MP Arkadian mielestä hallituksen tulisi luopua moottoripyörien verotusaikeista.

Motoristien apua ei haluta, niin ilmeisesti Järvenpään kaupunki on ratkaissut koulukiusaamisongelman, tai hyväksyy sen?

Yamaha-moottoripyöräasentajien Suomen Grand Prix -osakilpailun voittaja on Espoon MotoVille Oy:n Ville Sundberg. Kansallisen kilpailun voittajana Sundberg tulee edustamaan Suomea Yamaha European Technician Grand Prix -kilpailussa Hollannissa.

Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab