Tiedot & Taidot

Riista-aitojen rakentamisella ja kaatolupien suuremmalla määrällä olisi positiivinen vaikutus motoristien turvallisuuteen.

Talven jäljiltä ajotaidot ovat ruosteessa ja kaipaavat lämmittelyä. Lisäksi autoilijat ovat unohtaneet moottoripyöräilijöiden olemassaolon, eivätkä näe näitä liikenteessä. Mikä avuksi? 

Moottoripyöräkouluttajien määrää halutaan lisätä, jotta yhä useammalle motoristille riittäisi tilaa ajokoulutuksiin.

100-vuotiaan Suomen imagolähettiläänä "Maailmalla menestyvät 2017" -kampanjassa moottoriurheilijoita edustaa ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio. Hän toimii kampanjan maaliskuun kasvona.

Ratamoottoripyöräilyn MM-mitalisti Mika Kallio on valittu yhdeksi lähettilääksi ”Maailmalla menestyvät 2017” -kampanjassa, joka juhlistaa Suomen satavuotista itsenäisyyttä.

Moottoripyörä- ja venealan edustajista koostuva MP Project -ryhmä jätti valtiovarainministeriölle lausuntonsa siitä, mitkä olisivat suunnitellun moottoripyörien käyttöveron vaikutukset.

MP Maailman ja Nettimoton välisessä pyörien rakentelukilpailussa on vähän yli kuukausi työaikaa jäljellä. Aikataulullisesti MP Maailma on tällä hetkellä edellä, mutta kumpikaan osapuoli ei ole vielä paljastanut kaikkia korttejaan.

"Hyvä antaa vähästäänkin", toteaa Mika Kankaanranta ja lupaa toimittaa tämän ajamattoman juppiskootterin Timo Soinille myöhästyneenä joululahjana.

Moottoripyörien suunniteltua käyttömaksua vastaan ollaan järjestämässä mielenilmaisu 5.1.2017 klo 14 alkaen.

Suomen Moottoriliiton palkintojenjakogaalassa palkittiin MM-, EM- ja SM-menestyjät ja jaettiin erikoispalkinnot vuoden aikana ansioituneille.

KiSS Varkaus oli kovassa seurassa sijoittuen kolmen parhaan joukkoon FIMin 2016 ympäristöpalkintoehdokkaana. Kärkikolmikon muut jäsenet olivat Mugellon ja Katalonian moottoriradat.

Suomen Motoristit ry teki selvityksen aiotun mp-ajoneuvoveron kerrannaisvaikutuksista - tulokset lohduttomia.

Toni Hynynen eli Reissumies Hynyne aikoo hyväntekeväisyyden nimissä ajaa ensi vuonna kaikki rautaperseajot, lyhyimmästä pisimpään. Se tekee yhteensä noin 130 000 kilometriä. Harjoitukseksi mies ajoi juuri Nordkapista Gibraltarille - 5600 km - 72 tunnissa.

 Japsistarat ry:n kanta suunniteltuun moottoripyöräveroon on jyrkän kielteinen. Kerhon puheenjohtajan allekirjoittamassa tiedotteessa perustellaan miksi.

Moottoripyörille suunnitteilla oleva ajoneuvovero olisi kuolinisku museomoottoripyöräharrastukselle ja museoikää lähestyville moottoripyörille.

Suomen Motoristit ry: Moottoripyörien ajoneuvoverosta on luovuttava, koska sillä on merkittävät haittavaikutukset alaan ja työllisyyteen - jopa satoja työttömiä seurauksena.

Motoristit Koulukiusaamista Vastaan -toiminta (MKKV) on saanut viime päivinä paljon huomiota. Kävimme mukana kouluvierailulla ottamassa selvää, mistä toiminnassa on kyse.

Eduskunnan moottoripyöräkerho MP Arkadian mielestä hallituksen tulisi luopua moottoripyörien verotusaikeista.

Motoristien apua ei haluta, niin ilmeisesti Järvenpään kaupunki on ratkaissut koulukiusaamisongelman, tai hyväksyy sen?

Yamaha-moottoripyöräasentajien Suomen Grand Prix -osakilpailun voittaja on Espoon MotoVille Oy:n Ville Sundberg. Kansallisen kilpailun voittajana Sundberg tulee edustamaan Suomea Yamaha European Technician Grand Prix -kilpailussa Hollannissa.

Moottoripyörien katsastuspakolle etsitään vaihtoehtoja EU.n vaatimusten täyttämiseksi.

"Jopa moni menestynyt kisakuski hipostelee jousituksen säädöissä ihan väärien asioiden kanssa. Suurin steppi tuloksissa saataisiin aikaan keskittymällä perusasioiden ymmärtämiseen."

 

Imatran kaupunki ja Imatran Moottorikerho ovat kehittäneet lappeenrantalaisen ohjelmistoyrityksen OCTO3:n kanssa matkapuhelinsovelluksen palvelemaan Imatranajon kisavieraita.

Ducati Club Finlandin ratapäivänä Alastaron moottorirataa kiertää sekä kokeneita ratakettuja että ensikertalaisia. Kahden ajovuoron jälkeen ensikertalaiset ovat sitä mieltä, että jokaisen motoristin pitäisi käydä radalla parantamassa ajotaitojaan.

Supermoton vuoden 2013 maailmanmestarin Mauno Hermunen kertoo Moottoriurheilu.tv:n blogissaan, miksi Supermoto ja sen MM-sarja ei enää kiinnosta häntä.

Ace Cornerin, FHRA:n ja V8-Magazinen yhteisellä Polta kumia - älä huumeita -kampanjalla pyritään löytämään nuorille mielekästä ja palkitsevaa tekemistä huumeiden käytön sijaan.

Share |
© 2005-2016 Motorrad Nordic Ab