Ilmoitus

Ducati lähtee MotoGP:n mestaruusjahtiin uudistetuin värein

Ducati GP18 & Jorge Lorenzo (vas.) ja Andrea Dovizioso
(Kuva: Ducati Corse)

Ducatilla on kaudella 2018 MotoGP-luokassa selkeästi realistinen tavoite – maailmanmestaruus. Italialaistehdas julkisti tiiminsä ja uudistetun pyöränsä pääkonttorissaan Bolognassa.

Tehtaan kuljettajina jatkavat italialainen Andrea Dovizioso ja espanjalainen Jorge Lorenzo. Heillä on allaan vuonna 2018 uudistetuissa väreissä olevat Ducatit GP18 –pyörät. Perinteinen punainen ja valkoinen on korvattu punaisella ja harmaalla.

Lue loppuun

Turvallisuutta parannetaan MotoGP-sarjassa – turvatyynyt pakolliset kaikissa luokissa tulevalla kaudella

MotoGP
(Kuva: Repsol Media)

Kuten kauden 2016 lopulla MotoGP-sarjassa tiedotettiin, kaikilla sopimuskuljettajilla MotoGP, Moto2 ja Moto3 -luokissa on nahkapukuun sovitettu turvatyynysysteemi pakollinen kaudella 2018.

Kertalisenssillä kilpailevat ja tuuraaja-ajajat voivat ajaa kaksi ensimmäistä kisaansa ilman turvatyynyjärjestelmää.

Turvatyynyn tulee peittää ja suojata olkapäät ja solisluut. Selkäsuoja on vapaaehtoinen. Kuitenkin, jos valmistaja käyttää selkäsuojaa, sen on peitettävä koko selkäranka.

Lue loppuun

Suomi ensimmäistä kertaa mukaan Harley-Davidsonin Battle of Kings –kustomointikisaan


Battle of Kings -kisassa Harley-Davidsonin jälleenmyyjät laittavat taitonsa peliin tehtävänään luoda 6000 euron budjetilla uudenlainen kokonaisuus valitsemastaan mallista. Kuninkuuskisoihin etenijän pitää voittaa ensin Pohjoismaiden mestaruustitteli, joka ratkeaa 15.1.-18.2.2018 järjestettävässä nettiäänestyksessä. Neljättä kertaa käytävä kisa saa ensimmäistä kertaa suomalaiskisaajan Harley-Davidson Tampereesta.
Lue loppuun

Sandro Cortese kiinnostunut Kallio Racing -tallista

Sandro Cortese
(Kuva: motogp.com)

Saksalainen Sandro Cortese taisteli Ajo Motorsportin riveissä GP-sarjan Moto3-luokan maailmanmestariksi vuonna 2012. Nyt Cortese neuvottelee ajajasopimuksesta Supersportin MM-sarjaan Kallio Racing –tallissa. Asiasta uutisoi ensiksi saksalainen speedweek.com –verkkosivusto.

Cortesen GP-sarjan ajajasopimus kaudelle 2018 ei onnistunut, sillä Kiefer Racing –tallin rahoitus ei toteutunut venäläissijoittajan vetäytyessä. Näin saksalaiselle ei tullut paikkaa GP-sarjassa. Ratkaisuksi ajajaurallaan Cortesella on Kallio Racing ja Supersportin MM-sarja.

Lue loppuun